ده نکته در مورد هنر گفتگو و بحث های کوتاه در جلسه هاي عمومي

مکا لمه و ارتباط با ديگران
ابزارها
تنظیمات نوشتاری

ده نکته در مورد هنر گفتگو و بحث های کوتاه در جلسه هاي عمومي از فریبا علومی یزدی

1- قبل از ورود به جلسه نسبت به عملکرد خود  ودیگران دید مثبتی داشته باشید.

به خود یاد آور شوید که ملاقات با افراد جدید می تواند حائز فواید زیادی برای شما باشد . با افراد جالبی برخورد خواهید کرد، اطلاعات جدیدی بدست آورده و دوستان جدیدی پیدا خواهید کرد همچنین این جلسه قرارداد های تجاری را نیز به دنبال خواهد داشت .

2- تعداد افرادی را که قرار است ملاقات کنید از قبل تعیین نمائید.
از قبل تعیین کنید که با چه تعداد افراد در یک جلسه یا مهمانی ملاقات خواهید داشت . برای خود هدفی تعیین کنید اگر 8 یا 12 نفر را باید ملاقات کنید حتما این کار را انجام دهید و قبل از آن که به هدف خود نرسیدید آنجا را ترک ننماييد.

3- قبل از رفتن مطالبی تهیه کنید

به برگه ی خود نگاهی انداخته و کارهایی را که اخیرا انجام داده اید مرورکنید ، اگر خبری مهم و جدید دریافت کرده اید ، به خاطر بسپارید و بهتر این است که حدود 5 تا 10 موضوع را برای گفتگو در جلسه ، لیست کنید.


4- شروع کنید وادامه دهید وخودتان را معرفی کنید .

منتظر نشوید تا کسی شما را معرفی کند ، افراد با اعتماد به نفس خودشان آغارگر هستند. به طور مثال : بنده فریبا علومی یزدی هستم . کسی که در ارتقاء سخن و  سخنوری تلاش می کنم و مدیر سایت ایران مجری می باشم.

5- وقتی خودتان را به دیگران معرفی می کنید به غیر از نامتان ، مطلب دیگری نیز بگوييد.

اگر فقط نامتان را بگويید دیگران نیز درپاسخ فقط اسم خود را می گویند . جمله ای جالب در مورد خودتان که به موضوع نیز مرتبط می شود به آن اضافه نمائید.



6- سوالاتی بپرسید که بیش از یک کلمه جواب دارند.

از سوالات بسته که موجب قطع گفتگو می شوند ، جلوگیری کنید ، سوالاتی بپرسید که شخص مقابل برای آن بیش از یک کلمه پاسخ داشته باشد .به عنوان مثال ، نظرتان در مورد  مجريگري و سخنوري چیست ؟ این دو هنر  را  چطور باهم مقایسه می کنید؟



7- از پرسیدن سوالاتی که گفتگو را به پایان می رسانند ، جلوگیری کنید.

سوالاتی چون : نوشیدنی خوبی بود اینطور نیست ؟ آیا بازي پيروزي و استقلال را تماشا کردید، فقط یک کلمه جواب خواهند داشت، بله یا خیر از پرسیدن اینگونه سوالات خود داری نمائید .

8- از موضوعات متنوعی برای صحبت کردن ، استفاده نمايید.

فقط در مورد یک یا دو موضوع مثل وضعیت هوا یا ورزش صحبت نکنید، در مورد تجربیات خود ، موضوعات جالب وجدید ، جنبه های مختلف زندگی نیز گفتگو کنید.



9- گفتگوی خود را با پیش کشیدن موضوعات مختلف گسترش دهید.

به عنوان مثال :" امروز صبح مطلبی جالب در روزنامه خواندم " یا این مکان مرا به یاد خانه ای می اندازد که ...........



10 با همه بجوشید وگرم بگیرید

از شخص مقابل به خاطر صرف وقت و صحبت با شما تشکر کرده و به سراغ فرد دیگری بروید اگر احساس می کنید لازم است او را به شخص دیگری برای گفتگو معرفی نمائید.


شما براي اينكه يك مجري يا سخنور خوب باشيد ابتدا بايد يك هنرمند چيره دست در برقراري ارتباط با ديگران و مردم باشيد.موفقيت ها را گام به گام تجربه كنيد و نكات ديگر در 1001 نكته مجريگري را به دقت بخوانيد و عمل نماييد.ما را از پيشرفت هاي خود مطلع نماييد و براي اينكه نكته آخر از "1001 نكته" رااز دست ندهيد ، هم اكنون به جمع اعضاي ايران  مجري  بپيونديد و از خبر نامه رايگان ما كه ماهيانه انتشار مي يابد ، برخوردار گرديد.

آموزشگاه گویندگی و سخنوری موسسه شهریاران سخن (مدرسه سخن)

مدرسه سخن آموزشگاه و مدرسه تخصصی مجریگری و اصول و فنون سخنرانی


سالها با شما و همراه شما هستیم در سایت ایران مجری و باشگاه ایرانمجری. افتخار ماست تا اینبار در سایت سخنوری با شما باشیم.  صدها مقاله مرتبط به فنون سخنرانی و صدها متن سخنرانی و متن مجری گری در پردیس سخن 1400

مدرسه سخن ایران از بهترین مراکز آموزشی در زمینه سخنوری و گویندگی و مجریگری می‌باشد که با مدیریت دکتر فریبا علومی یزدی و مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکنون به آموزش بیش از ۱۰۰۰ مجری و سخنران در کشور اقدام نموده است.
شما می توانید آخرین مقالات و آموزش های مرتبط با فن بیان و سخنوری را در این سایت ببینید . برای ورود به سایت سخنوری کلیک کنید.


آخرین تصاویر از سخنوران و فراگیران مدرسه سخن و نظرات ارزشمند آنها را در قسمت نظرات گوگل مپ ملاحظه فرمایید.

روی لینک زیر کلیک کنید

گوگل مپ : مدرسه سخن ایران تاسیس ۱۳۹۵ آموزش سخنوری ، گویندگی و مجریگری

تنها یک راه برای سخنور شدن وجود دارد !