هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران با موضوع مسیریابی روابط رسانه ای، دگرگونی، چالش و تاثیر صبح امروز یک شنبه هفتم آبان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما آغاز بکارکرد.
به گزارش ستاد خبری هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران در مراسم افتتاحیه این کنفرانس پیام رییس اتحادیه جهانی روابط عمومی خطاب به هفتمین کنفرانس قرائت شد و مهدی باقریان دبیرکل کنفرانس سخنرانی کرد.
وی با اشاره به موضوع هفتمین کنفرانس، روابط رسانه ای و دگرگونی ها و چالش های فراروی روابط عمومی ها در ارتباط با رسانه ها را از موضوعات جدی و بحث برانگیز عنوان کرد و افزود: در کنفرانس هفتم ارائه راهکارها، نظرات ارایه شده و بررسی شیوه های دستیابی به تعامل میان روابط عمومی ها و رسانه ها به عنوان دو کانون اصلی نظام اطلاع رسانی مطمح نظر قرار گرفته است.
دبیر کل هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران با بیان این که کمیته علمی کنفرانس با حضور مدیران گروه ارتباطات دانشگاه های مطرح کشور در حوزه علوم ارتباطات و روابط عمومی تشکیل شده است، خاطر نشان ساخت: هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران بستر مناسبی برای بحث و تبادل نظر درباره عوامل فلسفی، تحلیلی و عملکردی تئوری ارتباطات رسانه ای فراهم کرده است.
باقریان نوآوری برای ایجاد و حفظ روابط رسانه ای قوی، مدیریت روابط رسانه ای با روش های نوآورانه، بروزرسانی در روابط رسانه ای و بهره گیری از فرصت های جدید، شناسایی فرصت های جدید، رسانه های دیجیتال و مورد کاوی ابتکارات جدید در روابط رسانه ای را از مهمترین محورهای کنفرانس اعلام کرد.
باقریان در بخش دیگر از سخنان خود به تهیه و تولید نما آهنگ های آموزشی، معرفی فیلم های مطرح جهان باموضوع روابط عمومی در رسانه ها با عنوان “روابط عمومی به پرده نقره ای سینما”، اعطای جایزه بیداری اسلامی و پخش نماآهنگی با این موضوع و همچنین تهیه و تولید هفت کلیپ آموزشی در ارتباط با وظایف هفت گانه روابط عمومی در جهان را از دیگر بخش های کنفرانس عنوان کرد که برای نخستین بار عرضه می شود.
گفتنی است در نخستین روز از برگزاری کنفرانس هفتم مقالات برگزیده توسط مولفان آن ها در قالب سخنرانی ارایه شد.
|
|
آقای رزاق منش مدیر کل روابط عمومی | |
فریبا علومی یزدی - مجری |
دکتر محسن اسماعیلی رییس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) با موضوع “حقوق متقابل رسانه ها و روابط عمومی”، دکتر مهدخت بروجردی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع “ارتباطات رسانه ای در عمل”، سیدشهاب سیدمحسنی مدرس دانشگاه با موضوع روابط عمومی و اثربخشی فنون رسانه ای، دکتر تونی جیکس استاد دانشگاه سوئین برن و عضو موسسه روابط عمومی استرالیا با موضوع “استفاده از رسانه برای جلوگیری از بحران”، علی اکبر قاضی زاده مدرس دانشگاه با موضوع “گزارش روابط عمومی”، الهام شامرادی با موضوع “برنامه ریزی و مدیریت پیشگیری از بحران رسانه ای” به سخنرانی پرداختند.
شایان ذکر است آسیب شناسی تعامل روابط عمومی و رسانه عنوان پانل تخصصی بود که با حضور کاظم متولی استاد پیشکسوت روابط عمومی به عنوان دبیر پانل، دکتر سید محسن بنی هاشمی مدیر ارتباطات دانشگاه صداوسیما، حسن ربیعی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، دکتر اسماعیل قدیمی استاد ارتباطات، هادی کمرئی دانشجوی دکترای ارتباطات و بیژن مقدم مدیرمسئول روزنامه جام جم در بعد از ظهرنخستین روز برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران انجام شد.
گفتنی است در این کنفرانس دکتر ایلچول کیم استاد دانشگاه دونگوی جمهوری کره، دکتر تونی جیکس استاد دانشگاه سوئین برن و عضو موسسه روابط عمومی استرالیا، نینو ژیژیلا شویلی استاد روزنامه نگاری دانشگاه قفقاز، دکتر علی اکبر جلالی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، دکتر سید محمد اعرابی استاد گروه مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی، سید شهاب سید محسنی مدرس دانشگاه، الهام شاه مرادی، دکتر محسن اسماعیلی رییس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع)، علی اکبر قاضی زاده مدرس دانشگاه و احمد پاکزاد مدرس روابط عمومی مقالات و سخنرانی های خود را ارایه خواهند کرد.
پخش کلیب روابط عمومی بر پرده نقره ای سینما، نماآهنگ بیداری اسلامی، پخش هفت نماآهنگ با موضوع پیام های ارتباطی در رابطه با وظایف هفت گانه روابط عمومی در جهان، اعطای جایزه بیداری اسلامی و همچنین برگزاری دو پانل تخصصی با موضوعات آسیب شناسی تعامل روابط رسانه ای و دیگری روابط رسانه ای با روش های نوآورانه با حضور مدیران گروه ارتباطات و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علامه طباطبایی، تهران، امام صادق (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده صدا و سیما، دانشگاه سوره و مدیر مسئولان رسانه ها از دیگر برنامه های کنفرانس هفتم است.
بخشی از سخنان دکتر بشیر
دکتر «حسن بشیر» دبیر کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران برنامه ریزی و حرکت کمیته علمی را با هدف پرداختن به مسایل کاربردی مورد نیاز روابط عمومی عنوان کرد.
به گزارش ستاد خبری هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، دکتر حسن بشیر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: کمیته علمی هفتمین کنفرانس با تحولات خوبی روبرو شده است و در این کنفرانس، علاوه بر حضور مطرح ترین دانشگاه های کشور، شاهد اعضای جدیدی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و نیز همکاری انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات هستیم.
دبیر کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران با اشاره به موضوع کنفرانس هفتم گفت: ارایه راهکارهای عملی و دستیابی به شیوه های برقراری روابط رسانه ای تعامل محور از رویکردهای اصلی کنفرانس هفتم است.
وی افزود: روابط میان رسانه ها و روابط عمومی همواره دچار نوعی سردرگمی حاکمیت فضای رقابتی بود و کنفرانس می کوشد تا تعامل و همکاری و راه های رسیدن به آن را میان دو نهاد مهم جامعه تبیین و تشریح کند.
دکتر بشیر از انتشار دوفصلنامه روابط عمومی الکترونیک خبر داد و در این باره گفت: انتشار دوفصلنامه روابط عمومی الکترونیک که در کنفرانس سال گذشته قول آن داده شده، در این کنفرانس تحقق یافته و تلاش کمیته علمی بر این مبنا قرار گرفت که این دوفصلنامه را به نشریه ای علمی ترویجی تبدیل کند.
وی همچنین انتشار کتاب مجموعه مقالات جدید که حاوی آخرین تولیدات علمی در حوزه روابط عمومی است را از دیگر برنامه های کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: گسترش نهادهای علمی با سایر اندیشمندان این حوزه در سطح دانشگاه ها و مراکز علمی کشور از اهداف دیگر کمیته علمی است.
بخشی از سخنرانی ایچول کیم
ما در یک دهکده جهانی زندگی میکنیم، جایی که هر روز کوچکتر شده و وابستگیهای متقابل در آن بیشتر میشود.
به گزارش ستاد خبری کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، ایچول کیم استاد دانشگاه دونگوی جمهوری کره، با بیان این مطلب افزود: پس از برطرف شدن تعارضات بر سر ایدئولوژی، تفاوتهای فرهنگی میان ملتها به بحثی تند و تیزتر در بازار جهانی تبدیل شده است و رشد و توسعه سریع رسانه دیجیتال به این پدیده شتاب میدهد.
سخنران خارجی هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران گفت: کره به عنوان یکی از سریعترین کشورهای در حال رشد در دنیا تا جایی که به فنآوری ارتباطات و اطلاعات مربوط میشود، خود را با چالشهایی از نقطه نظر روابطعمومی آشنا کرده است تا فرهنگ ملی و رسانه اجتماعی را احیا کند.
استاد دانشگاه دونگوی جمهوری کره تصریح کرد: ما اذعان داریم که تفاوت فرهنگی بسیاری میان شرق و غرب وجود دارد. این فاصله حتی میان کشورهای همسایه نیز وجود دارد. با این اختلاف فرهنگی، انقلاب اطلاعات بازار، رسانه و پیام را متحول کرد.
بخشی از سخنرانی دکتر تونی جک
به گزارش ستاد خبری کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، دکتر تونی جک عضو مؤسسه روابطعمومی استرالیا، با بیان این مطلب افزود: رسانههای جمعی همواره بحران را رویدادی مخرب و غیرقابلپیشبینی دانستهاند. اما پژوهشهای اخیر نشان میدهد که این دیدگاه، بسیار محدود و تنگنظرانه است.
سخنران خارجی هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران گفت: یک رویکرد فراگیرتر در حال ظهور در نظر گرفتن دو مرحله مهم پیش و بعد از بروز بحران برای مدیریت بحران است.
استاد دانشگاه سوئین برن گفت: در رسانه است که سازمانها میتوانند دیدگاههای خود را درباره مسائل روز مطرح کنند، دستور کار خود را به اطلاع عموم برسانند و به ریسکهای اجتماعی بپردازند. اگر این ملاحظات صورت نگیرد، مسائل میتوانند به بحرانهایی تبدیل شوند که شهرت و اعتماد مردم را از بین ببرد.
لازم به ذکر است همزمان با با برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، جوایز برگزیدگان جشنواره روابط عمومی های برتر ایران در مراسم اختتامیه که بعد از ظهر روز نهم آبان ماه برگزار می شود به روابط عمومی های برتر اعطا می شود.
اتحادیه جهانی مدیریت ارتباطات و روابط عمومی پیام خود را توسط \"دانیل تیش\"رییس اتحادیه، به هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران اعلام داشت.
به گزارش ستاد خبری هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، دانیل تیش رییس اتحادیه جهانی مدیریت ارتباطات و روابط عمومی به نمایندگی از اتحادیه، در پیامی با اشاره به این که عصر حاضر، دوران فرصت های پیش بینی نشده است،نیاز به روابط عمومی را در بهبود اوضاع اقتصادی، آزادی سیاسی، پیشرفت فنی و عدالت اجتماعی در بالاترین حد و اندازه خود دانست. در این پیام آمده است:
اینجانب به نمایندگی از اتحادیه جهانی مدیریت ارتباطات و روابط عمومی به برگزارکنندگان هفتمین کنفرانس بين المللی
روابط عمومی ایران و موسسه کارگزار روابط عمومی درود می فرستم.
به عنوان ارتباطگر، در دورانی مملو از تغییرات پیش بینی نشده به سر می بریم. ما شاهد افزایش چشمگیر در حجم و سرعت ارتباطات و تمرکززدایی در قدرت ارتباطات هستیم. ما با مخاطبانی روبرو هستیم که به دنبال شفافیت و دخالت بیشتر هستند.
دوران ما همچنین دوران فرصت های پیش بینی نشده است. برای رسیدن به بهبود اقتصادی، پیشرفت فنی و عدالت اجتماعی، تاکنون به این اندازه به روابط عمومی نیاز نبوده است.
این فضای چالش، تغییر و فرصت است که به سودمندی کنفرانس شما می افزاید. همکاری بین المللی میان ارتباط گران نه فقط برای برداشتن موانع میان مردم و ملت ها بلکه برای به اشتراک گذاردن شیوه های برتر که از ما ارتباط گران هوشمندتر می سازد، ضروری است.
اتحادیه جهانی بر این باور است ضمن این که هر کشور فرهنگ ارتباطات مخصوص به خود را داراست، اصول جهانی وجود دارد که ارتباطگران را در هر کجای دنیا که باشند به یکدیگر پیوند می دهد. افتخار می کنیم که بخشی از این گفتگوی حائز اهمیت جهانی هستیم و دست دوستی به سوی تمام متعهدان در این حوزه دراز می کنیم.
لطفا بهترین آرزوهای مرا برای داشتن کنفرانسی انگیزه بخش و به یادماندنی بپذیرید.
ارادتمند
دانیل تیش، ای پی آر، اف سی پی آر اس
رییس اتحادیه جهانی مدیریت ارتباطات و مدیریت ارتباطات و روابط عمومی
|
|
منشور تعامل روابط عموميها و رسانهها همزمان برگزاري هفتمين كنفرانس بينالمللي روابط عمومي ايران در تاريخ هشتم و نهم آبانماه در مركز همايشهاي بينالمللي صداوسيما، تدوين شد.
به گزارش سرويس رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين كنفرانس با محور قرار دادن موضوع «مسيريابي روابط رسانهاي، دگرگونيها، چالشها و تاثير» ضمن آسيبشناسي موضوع به تبيين راهكارهاي تعامل بيشتر ميان اين دو نهاد اصلي و موثر كانون نظام اطلاعرساني پرداخت و منشور تعامل روابط عموميها و رسانهها كه براي تاييد و امضاء در معرض ديد بيش از 700 نفر از مديران و كارشناسان شركتكننده در كنفرانس قرار گرفت، با رويكرد اساسي در جهت تحقق الگوي پيشرفت اسلامي _ ايراني تدوين شد تا به عنوان سندي راهبردي در اختيار مراكز تصميمگير و سياستگذار كشور قرار گيرد.
متن كامل منشور روابط عموميها و رسانهها بدين شرح است: ما شركتكنندگان در هفتمين كنفرانس بينالمللي روابط عمومي ايران، با استعانت از خداوند متعال و ضمن تاكيد بر ضرورت تعامل هرچه بيشتر، وسيعتر و موثرتر روابط عموميها و رسانهها در سطح كشور، به عنوان بستري مناسب براي بهينهسازي وگسترش تعامل تمامي سازمانها، نهادها، شركتها و موسسات مربوطه با جامعهي اسلامي ايران، براي تحقق ارتباطات مفيد و عميق در راستاي تعالي كشور، توسعهي انساني، برقراري اخلاق شايسته و ايجاد فضاي تعاملي هرچه بهتر در تمامي حوزههاي روابط عمومي، محورهاي ذيل را به عنوان منشور هفتمين كنفرانس بينالمللي روابط عمومي ايران در سال 1390 مورد تاييد و تاكيد قرار ميدهيم؛
1- تعامل ميان روابط عموميها و رسانهها، يك رويكرد اساسي در جهت تحقق الگوي پيشرفت اسلامي - ايراني كشور بوده كه بايد با جديت و تلاش هرچه بيشتر و موثرتر، مورد توجه قرار گيرد.
2- با توجه به اهميت روزافزون نهادهاي روابط عمومي درايجاد روابط بهينه ميان نظام اسلامي و مردم در سطوح مختلف، ضرورت حمايت دولت و مديران ارشد در حوزههاي مختلف رسمي و غيررسمي كشور مورد تاكيد قرار ميگيرد.
3- تعامل و همكاري ميان رسانهها و روابط عموميها، براي انتقال به موقع، موثر و سريع اطلاعات و اخبار صحيح و مورد نياز مردم يكي از مهمترين و ضروريترين عوامل موفقيت براي كسب اعتمادسازي، ايجاد روابط صميمانه و نهادينه ساختن اخلاق متعالي رسانهاي است كه بايد با جديت مورد پيگيري و اقدام قرار گيرد.
4- با توجه به اينكه كارگزاران و كارشناسان روابط عموميها و رسانهها، عوامل تاثيرگذار در بالندگي و پيشرفت حوزههاي مختلف اطلاعرساني كشور ميباشند، ضرورت توجه هرچه بيشتر مديران و مسوولان حوزههاي مزبور به آموزش، پژوهش، توسعه، تحرك بيشتر و بالاخره ايجاد فضاي مناسب براي تحول هدفمند در ساختارها، شيوههاي ارتباطي، چگونگي تعامل و تفاهم مورد تاكيد قرار ميگيرد.
5- بيداري اسلامي معاصر، اهميت توجه به پيام متعهد و قدرتمند، اطلاعرساني مناسب، فعاليت گسترده و اخلاق كارگزاران آگاه و با بصيرت و نيز طراحي و اجراي برنامههاي دقيق و عمق در حوزههاي مرتبط در جهان اسلام و سطح بينالمللي را بر خانواده بزرگ روابط عموميها و رسانهها مورد تاكيد قرار داده كه اين امر بايد با جديت بيشتر و تلاش مضاعفتر تحقق يابد.
قاری این کنفرانس آقای مومن ثانی و مجری این کنفرانس خانم فریبا علومی یزدی بودند.
تقدیر از برگزیدگان هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی | |